Prodej chaty cca 60m2, pozemek 273 m2 v obci Kobylnice - Lipno n/Vltavou.

prodáno
Celkem 27 fotografií, zobrazit všechny

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Prodejce:
Tomáš Malina
telefon: +420 733 664 509
tomas.malina@kontaktservis.cz
3 040 000 ,-
Popis nemovitosti:

V zastoupení klienta nabízíme k prodeji dřevěnou chatu k v atraktivní lokalitě Lipno nad Vltavou. Díky své poloze nabízí skvělou příležitost k relaxaci a odpočinku v přírodě.

Dřevěný objekt, postavený v roce 2017, o užitné ploše cca 60 m2 je ve velmi dobrém stavu a díky své skladbě materiálů je vhodný k celoročnímu užívání. Nemovitost disponuje terasou s výhledem na jezero, ideální pro posezení a užívání krásného okolí.

Chata je kompletně zařízena a díky svému dispozičnímu řečení nabízí veškerý komfort pro pohodlný pobyt. V přízemní části je obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou a technická místnost s bojlerem pro ohřev vody a el. kotlem se vzdáleným přístupem pro nastavení topení v chladnějších dnech. V prvním patře nemovitosti naleznete dvě samostatné útulné ložnice s výhledem do okolí.

K dispozici je okolní pozemek o rozloze 273 m2 pro pohodlné parkování či relaxaci. Tato pohádková chata je skvělou investicí pro rekreační účely nebo jako trvalé bydlení pro milovníky klidného života v krásné okolní přírodě. V nabídce je identická chata, společně vhodné také jako investiční nemovitost pro možnost pronájmů.

V dosahu chaty jsou restaurace, ve 4 km vzdáleném Lipně n/Vltavou naleznete restaurace, potraviny, plavecký bazén, lyžařské středisko Kramolín a v okolí velké množství turistických a zážitkových míst, jakou je Stezka v korunách stromů, bobová dráha, cyklistická stezka a jiné.

Pro získání bližších informací či rezervování prohlídky, prosím kontaktujte makléře.

Plocha podlahová:
60 m2
Konstrukce:
Dřevěné trámové
Stav objektu:
Velmi dobrý
Umístění objektu:
Polosamota
Komunikace:
Asfaltová, šterková
Sklep:
Ne
Balkon:
Ne
Parkování:
počet: 1
Počet místností:
3
Je zobrazena přibližná poloha nemovitosti, adresa:
Lipno nad Vltavou, okres Český Krumlov
* Jméno * E-mail
* Telefon * Město
 
 
 
Sdílet na sociálních sítích